Scroll to top

KÖPVILLKOR

Personuppgifter

Genom att acceptera våra villkor förbinder du dig att följa dessa och bekräftar även att du har tagit del av informationen om personuppgifter och samtyckt till användningen av dessa. Om du bryter mot köpvillkoren förbehåller sig Beauty Loft STHLM AB e-handel rätten att stänga av dig som kund.

Det är viktigt att du som kund är den som är ansvarig för att endast du har tillgång till ditt konto här på sidan. Om du på något sätt misstänker att någon annan har fått tillgång till dina inloggningsuppgifter ska du omgående anmäla detta till oss på info@beautyloft.se eller via formuläret som finns under sidan ”kontakta oss”. Om en anmälan till oss på Beauty Loft STHLM AB inte görs ansvarar du för alla köp som gjorts.

Vi behandlar dina uppgifter för att administrera ditt kundförhållande, såsom att hantera betalning och övriga frågor relaterat till detta och vad som i övrigt framgår av dessa villkor. Du har rätt att få information om hur dina personuppgifter behandlas och att få personuppgifter som behandlas på felaktigt sätt, rättade, blockerade eller raderade. Genom att acceptera våra köpvillkor accepterar du även vår hantering av dina personuppgifter.

Dina personuppgifter kommer hanteras enligt General Data Protection Regulation (GDPR), som är en förordning inom Europeiska unionen.

Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning och följer personuppgiftslagen (PUL). Uppgifterna kan komma att lämnas ut till myndigheter och annan som har rätt till uppgifterna enligt lag. Uppgifterna kan också användas för marknadsföringsändamål, om du inte skriftligen anmäler till oss att du inte samtycker till detta.

Beställning/Betalning

På denna webbplats kan du betala med Klarna. Alla transaktioner är krypterade och skickas via SSL (Secure Sockets Layer). Anmälningsavgift på 5000:- förekommer vid beställning av kurser. Resterande summa ska betalas senast 14 dagar innan kursstart. Du är registrerad först när kursen är betald. Kursavgiften ska betalas på Bankgiro 5252-3057. Ange namn och efternamn vid betalning. Avbokning accepteras endast 7 dagar innan kursstart annars debiteras du 5000kr. Om du har betalat men inte kan närvara på kursen reserveras en plats för dig vid nästa kursstart.

Avbeställning/ändring

  • Avbokning accepteras endast 7 dagar innan kursstart annars debiteras du 5000kr.
  • Om du har betalat men inte kan närvara på kursen reserveras en plats för dig vid nästa kursstart.

Kontaktuppgifter

Tjänster som erbjuds av beautyloft.se (Beauty Loft STHLM AB e-handel) tillhandahålls av:

Beauty Loft STHLM AB
Östermalmsgatan 61 11450
c/o Ötermalms Hudvårdsklinik
E-post: info@beautyloft.se
Org. nr. 559313-7150