Scroll to top
Microblading på Östermalm i Stockholm

PhiBrows – vad är PhiBrows?

PhiBrows är det senaste inom Microblading och är en unik microbladingteknik som har fått en stor genomslagskraft på grund av sitt högkvalitativa resultat.

PhiBrows är det senaste inom Microblading och är en unik microbladingteknik som har fått en stor genomslagskraft på grund av sitt högkvalitativa resultat. PhiBrows är en semi-permanent tatuering av ögonbrynen där formen av brynen beräknas enligt ansiktets egna morfologi och den gyllene phi-formeln, det matematiska skönhetsidealet som tillämpats i flera hundra år. PhiBrows ger ett naturligt och vackert resultat då estetiken anpassas efter kundens egna ansikts-symmetri. Vid behandlingen används manuella verktyg och högkvalitativa pigment. Pigmenten i PhiBrows kallas för PhiColour och är helt fria från cancerframkallande kemikalier. Phicolor-pigmenten försvinner naturligt ifrån huden efter cirka 2-3 år och lämnar varken ärr eller missfärgningar på huden. Det är med andra ord en perfekt behandling för dig som vill testa på en semi-permanent ny look på dina bryn. I klassiska ögonbrynstatueringar kan svarta pigment efter några år få en grönaktig nyans och bruna pigment en rödaktig nyans – med PhiBrows slipper du detta. Skulle du ha gamla kosmetiska tatueringar som du vill få bort så gör jag även borttagningar av dessa, det kan du läsa mer om på sidan Borttagning av gammal tatuering.

Jag är utbildad PhiBrows-artist på PhiAcademy som erbjuder det bästa inom utbildningar när det kommer till kosmetiska tatueringar

Det finns självklart ett flertal skolor som erbjuder permanenta kosmetika utbildningar men det unika med PhiAcademy är att alla certifierade PhiBrows-artister går att hitta på sökmotorn på PhiAcademy. Där kan du hitta mig och min profil.