Scroll to top

Puderbryn / Ombrebryn

Läs om tekniken ombrebryn på den här sidan.

Före och efter resultat med puderbryn

Ombrebryn, Ombrebrows, Powderbrows, Puderbryn eller Powderbrows

Kärt barn har många namn sägs det, som du kan se ovan! Ombrebryn är en teknik inom kosmetisk tatuering  som utförs med en permanent make-up maskin där resultatet liknar sminkade ögonbryn. Brynen ger skuggig effekt eller en fin effekt av sminkade ögonbryn i två olika nyanser. Ljusare skugga placeras i början av brynet och sluter sedan efter med en mörkare nyans. Ombrebryn är permanent pulveriserad brows-teknik för kunder som föredrar ett mer mörkare resultat än microblading som ger en 3D-effekt. Det här är en teknik som ser ut som dagligt smink gjord med ögonbrynspenna eller ögonbrynskugga. Brynen är mörkare i svansen och ljusare i början vilket ger en perfekt Ombre-look. Det är det perfekta valet för dig som vill vakna upp med snygga ögonbryn varje dag och slippa sminka dig.

Ombrebrows är till för den som vill ha ett mer sminkat resultat än microblading som har mer stråliknande resultat och som jag också erbjuder. Skötseln för powderbrow är densamma som för microblading.

Hur går behandlingen till?

Behandlingsprocessen är nästan densamma som i microblading fast i denna procedur tatuerar man ögonbrynen med maskin. Man har först en konsultation där man ritar form och efter att kunden har godkänt formen så börjar vi proceduren som tar mellan 40-45 minuter att utföra. Vi rekommenderar ett återbesök efter 3-6 veckor för att göra proceduren en gång till och “fylla på med smink”. Jag föreslår ombrebryn för kunder som har:

  • Oljig hud
  • Porer i ögonbryn-området som är stora
  • En gammal tatuering som inte går att justera med microblading
  • Försökt med microblading med ett icke-önskat resultat
  • Rynkor i brynområdet, så tex. för äldre