Scroll to top

OMDÖMEN

  • review rating 5  Jag besökte precis Beauty Loft för att göra min microblading. Blev bemött av Leila som var både jättetrevlig och proffsig. Jag själv har alopeci och har knappt några bryn och hade därmed inte så höga förväntningar på resultatet, men det var överraskande bra! Jag önskar att jag gjort det här tidigare och undvikit det här med att köpa dyrt ögonbrynssmink plus borstar. På det här sättet skippar man mecket varje morgon och denna form är bättre än något jag själv ritat. REKOMMENDERAR STARKT!

    thumb Rebecca Cripps
    12/03/2019

    review rating 5  Jättenöjd med min vaxning! Smärtfritt och snabbt för ett bra pris. Starkt rekommenderad!

    thumb Apolline De Geer
    10/26/2019
  • review rating 5  Blev oerhört nöjd med min lashlift och Leila gjorde ett fantastiskt jobbǃ

    thumb Gulistan Guven
    9/02/2019

    review rating 5  Blev oerhört nöjd med min lashlift och Leila gjorde ett fantastiskt jobbǃ

    thumb Gulistan Guven
    9/02/2019
  • review rating 5  Beste henna oyenbryn!

    thumb Kerstin Sintonen
    9/02/2019

    review rating 5  Beste henna oyenbryn!

    thumb Kerstin Sintonen
    9/02/2019
  • review rating 5  Jätte nöjd!! Bra jobb!!! Tack! Jag återkommer!!

    thumb Eleni Lipas
    8/28/2019

    review rating 5  Fantastisk salong med superbra vaxning, den snabbaste och smärtfriaste jag upplevt i Stockholm. Kan bara rekommendera det här stället!

    thumb Camila-Catalina Fernandez
    7/31/2019
  • review rating 0  Jag blev jätte nöjd med lashliften 😍 Super trevliga personal och är så noggrann med hennes arbete ❤️ Rekommenderar henne starkt 😍

    thumb Rima Hammadi
    7/11/2019

    review rating 0  Bästa salongen! Kan varmt rekommendera BeautyLoft till alla!!

    thumb Begüm Ertürk
    7/05/2019
  • review rating 0  Kan starkt rekommendera Beautyloft. Blev väldigt nöjd med min lashlift!

    thumb Gulli Guven
    7/03/2019

    review rating 0  Är super nöjd med min Lashlift! rekommenderas verkligen om du vill se naturlig vacker ut.

    thumb Mona Mirzaei
    7/02/2019
  • review rating 0  Jätteduktig personal som utför mycket noggrant och bra arbete. Jag blev väldigt nöjd.

    thumb Taghreed Aish
    6/28/2019

    review rating 0  Jag fick väldigt bra service av beautyloft som är att rekommenderas. Mina ögonbryn och fransar blev otroligt fina och proffsigt gjorda!!

    thumb Marie Hamadi
    6/25/2019
  • review rating 0  jätte duktig är jätte nöjd 👍👍👍

    thumb Lucia Makuchova
    5/06/2019