Scroll to top

OMDÖMEN

  • review rating 5  Så bra vaxning! Snabbt, effektivt och smärtfritt (relativt för en vaxning förstås). Leila var trevlig och professionell. Jag kommer definitivt komma tillbaka!

    thumb Natalie Engdahl
    12/17/2019

    review rating 5  Jag besökte precis Beauty Loft för att göra min microblading. Blev bemött av Leila som var både jättetrevlig och proffsig. Jag själv har alopeci och har knappt några bryn och hade därmed inte så höga förväntningar på resultatet, men det var överraskande bra! Jag önskar att jag gjort det här tidigare och undvikit det här med att köpa dyrt ögonbrynssmink plus borstar. På det här sättet skippar man mecket varje morgon och denna form är bättre än något jag själv ritat. REKOMMENDERAR STARKT!

    thumb Rebecca Cripps
    12/03/2019
  • review rating 5  Jättenöjd med min vaxning! Smärtfritt och snabbt för ett bra pris. Starkt rekommenderad!

    thumb Apolline De Geer
    10/26/2019

    review rating 5  Blev oerhört nöjd med min lashlift och Leila gjorde ett fantastiskt jobbǃ

    thumb Gulistan Guven
    9/02/2019
  • review rating 5  Blev oerhört nöjd med min lashlift och Leila gjorde ett fantastiskt jobbǃ

    thumb Gulistan Guven
    9/02/2019

    review rating 5  Beste henna oyenbryn!

    thumb Kerstin Sintonen
    9/02/2019
  • review rating 5  Beste henna oyenbryn!

    thumb Kerstin Sintonen
    9/02/2019

    review rating 5  Jätte nöjd!! Bra jobb!!! Tack! Jag återkommer!!

    thumb Eleni Lipas
    8/28/2019
  • review rating 0  Superbra service och proffsiga terapeuter. Lätt att boka tid och mysig salong.

    thumb Katrin Furustig
    7/07/2020

    review rating 0  Tusen tusen tack återigen för idag! 🙏🏻💕 Jag är så nöjd & tacksam! Jag har äntligen ögonbryn, super fina! Tack för ett otroligt fint bemötande & du är verkligen proffs på det du gör.

    thumb Lee Knaster
    11/28/2019
  • review rating 0  Tack Leila, mycket nöjd med mina Henna färgade bryn. Trevligt bemötande och fint arbete. Ses igen!!!! <3

    thumb Maria Bekåson
    10/17/2019

    review rating 0  Noggrann, lyhörd, bra service👌

    thumb Athina Lipas
    9/29/2019
  • review rating 0  Jag blev jätte nöjd med lashliften 😍 Super trevliga personal och är så noggrann med hennes arbete ❤️ Rekommenderar henne starkt 😍

    thumb Rima Hammadi
    7/11/2019

    review rating 0  Bästa salongen! Kan varmt rekommendera BeautyLoft till alla!!

    thumb Begüm Ertürk
    7/05/2019
  • review rating 0  Kan starkt rekommendera Beautyloft. Blev väldigt nöjd med min lashlift!

    thumb Gulli Guven
    7/03/2019

    review rating 0  Är super nöjd med min Lashlift! rekommenderas verkligen om du vill se naturlig vacker ut.

    thumb Mona Mirzaei
    7/02/2019
  • review rating 0  Jätteduktig personal som utför mycket noggrant och bra arbete. Jag blev väldigt nöjd.

    thumb Taghreed Aish
    6/28/2019

    review rating 0  Jag fick väldigt bra service av beautyloft som är att rekommenderas. Mina ögonbryn och fransar blev otroligt fina och proffsigt gjorda!!

    thumb Marie Hamadi
    6/25/2019
  • review rating 0  jätte duktig är jätte nöjd 👍👍👍

    thumb Lucia Makuchova
    5/06/2019