Scroll to top

OMDÖMEN

  • 5 star review  Trevlig, noggrann och serviceinriktad. Blev väldigt nöjd med mina ögonbryn

    thumb beatrice svedlund
    1/12/2021

    5 star review  Väldigt snäll personal och kunnig.

    thumb Lara Jumaah
    11/27/2020
  • 5 star review  Leila är den bästa i hela Sverige. För första gången hade annan tjej gjort fel. Men sedan jag träffade henne och hon korrigerade alla fel på mina ögonbryn och förklarade alla fel som andra människan hade gjort. Jag är jätte nöjd men Leila och kommer absolut återkomma till henne igen. Bra jobbat och rekommenderas varmt.

    thumb lam ahm
    10/27/2020

    5 star review  Otroligt kunnig och professionell. Fin och fräsch lokal med bra läge. Har fått hjälp med vaxning, powder brow, brow lift, lash liner och lash lift. Du är i trygga händer då Leila har både händer och ögon för att måla. Det där lilla extra. Mycket arbete bakom. Härlig, rak och ärlig. Hon får dig oavsett alltid på gott humör när du är hos henne. Jag är så nöjd och återkommande kund. Rekommenderas varmt!

    thumb Liiv Benaouda
    9/17/2020
  • 5 star review  Gjorde nya ögonbryn pga. Aliopecia och blev jättenöjd med såväl bemötande som resultat. Rekommenderas varmt!

    thumb Norrlands Cowboy
    9/03/2020

    5 star review  Så bra vaxning! Snabbt, effektivt och smärtfritt (relativt för en vaxning förstås). Leila var trevlig och professionell. Jag kommer definitivt komma tillbaka!

    thumb Natalie Engdahl
    12/17/2019
  • 5 star review  Jag besökte precis Beauty Loft för att göra min microblading. Blev bemött av Leila som var både jättetrevlig och proffsig. Jag själv har alopeci och har knappt några bryn och hade därmed inte så höga förväntningar på resultatet, men det var överraskande bra! Jag önskar att jag gjort det här tidigare och undvikit det här med att köpa dyrt ögonbrynssmink plus borstar. På det här sättet skippar man mecket varje morgon och denna form är bättre än något jag själv ritat. REKOMMENDERAR STARKT!

    thumb Rebecca Cripps
    12/03/2019

    5 star review  Jättenöjd med min vaxning! Smärtfritt och snabbt för ett bra pris. Starkt rekommenderad!

    thumb Apolline De Geer
    10/26/2019
  • positive review  Superbra service och proffsiga terapeuter. Lätt att boka tid och mysig salong.

    thumb Katrin Furustig
    7/07/2020

    positive review  Tusen tusen tack återigen för idag! 🙏🏻💕 Jag är så nöjd & tacksam! Jag har äntligen ögonbryn, super fina! Tack för ett otroligt fint bemötande & du är verkligen proffs på det du gör.

    thumb Lee Knaster
    11/28/2019
  • positive review  Tack Leila, mycket nöjd med mina Henna färgade bryn. Trevligt bemötande och fint arbete. Ses igen!!!! <3

    thumb Maria Bekåson
    10/17/2019

    positive review  Noggrann, lyhörd, bra service👌

    thumb Athina Lipas
    9/29/2019
  • positive review  Jag blev jätte nöjd med lashliften 😍 Super trevliga personal och är så noggrann med hennes arbete ❤️ Rekommenderar henne starkt 😍

    thumb Rima Hammadi
    7/11/2019

    positive review  Bästa salongen! Kan varmt rekommendera BeautyLoft till alla!!

    thumb Begüm Ertürk
    7/05/2019
  • positive review  Kan starkt rekommendera Beautyloft. Blev väldigt nöjd med min lashlift!

    thumb Gulli Guven
    7/03/2019

    positive review  Är super nöjd med min Lashlift! rekommenderas verkligen om du vill se naturlig vacker ut.

    thumb Mona Mirzaei
    7/02/2019
  • positive review  Jätteduktig personal som utför mycket noggrant och bra arbete. Jag blev väldigt nöjd.

    thumb Taghreed Aish
    6/28/2019

    positive review  Jag fick väldigt bra service av beautyloft som är att rekommenderas. Mina ögonbryn och fransar blev otroligt fina och proffsigt gjorda!!

    thumb Marie Hamadi
    6/25/2019
  • positive review  jätte duktig är jätte nöjd 👍👍👍

    thumb Lucia Makuchova
    5/06/2019