Scroll to top

OMDÖMEN

  • 5 star review  Super duktig, saklig och professionell. Trevlig och vet vad hon pratar Om!! Rekommenderar starkt😍🥰😘💞

    thumb alicia lindholm
    8/09/2021
  • 5 star review  Välkomnande, kände mig hemma, otroligt bra service! Leila arbetar väldigt försiktigt och är noggrann, har aldrig varit såhär nöjd😍! Gjorde lashliner för första gången och detta lär inte bli sista. Rekommenderar STARKT!!

    thumb Naz Can
    7/14/2021
  • 5 star review  Jag är så tacksam att jag hittade Leyla av en slump för lite mer än ett år sen. Hon är så fruktansvärt kunnig inom området, hade inte vågat lämna mina bryn i någon annans händer, personligen då det kan gå snett. Är så nöjd med mina bryn, de lyfter verkligen allt, har fått många komplimanger för att det ser så naturliga ut men ändå markant. Dessutom är Leyla är riktigt härlig kvinna! 🦋

    thumb Victoria Yadgari
    7/07/2021
  • 5 star review  Jag gjorde mina ögonbryn. Fantastik duktig och kunnig, bra information om dom olika teknikerna. Väldigt noggran och lyhörd. Rekommenderas!! på återbesök, fantastiska Leila. Nogrann, omtänksam, proffsig FANTASTISK, så nöjd med mina fina bryn. Rekommenderas till alla

    thumb Ulrika Holmström
    6/24/2021
  • 5 star review  Gjorde powder brows (tatuerade ögonbryn) och är otroligt nöjd. Ser så naturliga ut 🥰 Leila är professionell, noggrann och jätte trevlig.

    thumb Sarah Sundström
    6/23/2021
  • 5 star review  Super duktig och proffsig!!

    thumb Malek Farjallah
    6/07/2021
  • 5 star review  Beautyloft har en professionell och noggrann service som uppfyller det man är ute efter. Själv gjorde jag en Liptottoo och blev oerhört nöjd. Rekommenderar BeautyLoft till er alla. Tack Leila :)!

    thumb Paulina Morales Bobadilla
    5/16/2021
  • 5 star review  Trevlig, noggrann och serviceinriktad. Blev väldigt nöjd med mina ögonbryn

    thumb beatrice svedlund
    1/12/2021
  • 5 star review  Väldigt snäll personal och kunnig.

    thumb Lara Jumaah
    11/27/2020
  • 5 star review  Leila är den bästa i hela Sverige. För första gången hade annan tjej gjort fel. Men sedan jag träffade henne och hon korrigerade alla fel på mina ögonbryn och förklarade alla fel som andra människan hade gjort. Jag är jätte nöjd men Leila och kommer absolut återkomma till henne igen. Bra jobbat och rekommenderas varmt.

    thumb lam ahm
    10/27/2020
  • positive review  Superbra service och proffsiga terapeuter. Lätt att boka tid och mysig salong.

    thumb Katrin Furustig
    7/07/2020
  • positive review  Tusen tusen tack återigen för idag! 🙏🏻💕 Jag är så nöjd & tacksam! Jag har äntligen ögonbryn, super fina! Tack för ett otroligt fint bemötande & du är verkligen proffs på det du gör.

    thumb Lee Knaster
    11/28/2019
  • positive review  Tack Leila, mycket nöjd med mina Henna färgade bryn. Trevligt bemötande och fint arbete. Ses igen!!!! <3

    thumb Maria Bekåson
    10/17/2019
  • positive review  Noggrann, lyhörd, bra service👌

    thumb Athina Lipas
    9/29/2019
  • positive review  Jag blev jätte nöjd med lashliften 😍 Super trevliga personal och är så noggrann med hennes arbete ❤️ Rekommenderar henne starkt 😍

    thumb Rima Hammadi
    7/11/2019
  • positive review  Bästa salongen! Kan varmt rekommendera BeautyLoft till alla!!

    thumb Begüm Ertürk
    7/05/2019
  • positive review  Kan starkt rekommendera Beautyloft. Blev väldigt nöjd med min lashlift!

    thumb Gulli Guven
    7/03/2019
  • positive review  Är super nöjd med min Lashlift! rekommenderas verkligen om du vill se naturlig vacker ut.

    thumb Mona Mirzaei
    7/02/2019