Scroll to top
Microblading på Östermalm i Stockholm

3D-ögonbryn

En teknik som ger en tydlig 3D-effekt där ögonbrynen blir naturligt fylliga och symmetriska är metoden som kallas för 3D Ögonbryn.

3D Ögonbryn är en form av microblading där man egentligen bara anammat ett nytt och beskrivande namn för samma metod.

3D-metoden är perfekt för den som har glesa, ojämna, förkortade ögonbryn eller ett ögonbryns-spann som man vill ändra. 3D Ögonbryn är en ultimat behandling för den som inte vill stressa på mornarna med att sminka ögonbrynen – man vaknar upp med en perfekt form!

Vilket resultat du uppnår efter en 3D bryn/Microblading-behandling beror helt på vilken behandlare du går till. Förutom de grundläggande färdigheterna måste behandlaren även ha en talang för stil, symmetri och en tydlig överblick över ögonbrynens påverkan på ansiktet. Det är viktigt att göra en noggrann research och läsa på över alla metoder innan man gör permanenta smink-behandlingar för det bästa resultatet. Det är behandlingar som syns och som inte går att täcka med kläder eller liknande.

Vill du veta mer om 3D ögonbrynstatuering som också kallas för Microblading och hur proceduren går till rekommenderar jag att du läser på om microblading här.