Scroll to top

Borttagning av kosmetisk tatuering

Ångrar du dina kosmetiska tatueringar och vill ta bort dem på ett enkelt och säkert sätt? Läs om hur det går till här.

Borttagning av gamla kosmetiska tatueringar

Det finns många olika orsaker till att vilja ta bort en gammal kosmetisk tatuering i ansiktet. Det kan vara att trenden som fanns då för läppar eller ögonbrynen har ändrats, att tatueringen ändrats färgmässigt eller blekts med åren; i vissa fall kan symmetrin i ansiktet ändrats på grund av rynkor och en slappare hudkvalité som gör att bryntatueringen eller läpptatueringen inte håller samma standard. Vad du än har för behov och önskemål så kan jag hjälpa.

Jag utför en säker och skonsam borttagnings-behandling med medlet SCcolorlight från Swiss Color som är ledande märke när det gäller pmu och tatueringsborttagningar. För det bästa resultatet rekommenderas ca 4 separata sessioner.

Under sessionerna utför man borttagningen med en maskin. Medlet som binder bläcket i huden tar med det upp till hudytan, där den bildar en sårskorpa. När såret läkt och skorpan trillar av försvinner också pigmentet som tidigare funnits i huden.

Borttagning med Remover är:

  • Smärtfri;
  • Effektiv för alla typer och nyanser av pigment;
  • Passar alla hudtyper;
  • Till skillnad från laserborttagning är Removern skonsammare och klarar av att få bort pigmentrester som laser ej klarar av.