Scroll to top
Microblading på Östermalm i Stockholm

Viktigt att tänka på

Att tänka på när man väljer salong och behandlare

Själva grundidén bakom kosmetiska tatueringar är att underlätta vardagen – man slipper lägga ner tid och pengar på att sminka sig varje dag. Det är därför viktigt att göra sin research och välja en salong och en behandlare som passar ens önskemål. Råkar man hamna hos en behandlare som inte ger en resultatet man vill åt kan det bli jobbiga konsekvenser, som att tex. behöva lägga ner tid och pengar på att få bort tatueringen.

Här är lite tips på vad du som konsument kan göra när du letar efter salong och behandlare för kosmetiska tatueringar:

  1. Ta reda på hur länga behandlaren har arbetat med att göra just din behandling, hur mycket erfarenhet finns det i salongen?
  2. Be behandlaren visa läkt resultat på sina behandlingar. De flesta bilder som salongerna lägger ut på sociala medier är tagna direkt efter behandlingen då ögonbrynen oftast ser väldigt fina och profesionella ut. Behandlaren som kan ej visa bilder på läkt resultat bör väcka frågetecken hos dig som konsument.
  3. Kolla så att bilderna på sociala medier är tagna framifrån då man kan se båda ögonbrynen. Alla behandlare kan inte utföra en korrekt rätt symmetri mellan ögonbrynen och det är det som är nyckeln bakom vackra och naturliga bryn.